22.3.06

Acudit: l'enginy dels linuxaires

Tres enginyers de Linux i tres de Microsoft es disposaven a agafar un tren per assistir a un congrés. A l'estació, els de Microsoft van comprar 3 bitllets i van veure estranyats com els de Linux només en compraven un... "Com ho fareu per viatjar 3 persones amb un sol bitllet?" els hi preguntà un dels empleats de Microsoft. "Ja ho veureu!", els hi respongué un dels de Linux. Van pujar al tren i els empleats de Microsoft van veure com els 3 enginyers de Linux entraven al lavabo.

Al cap de poca estona d'arrancar el tren, va arribar el revisor demanant els bitllets, va picar a la porta del lavabo i va dir: "bitllet si us plau"... la porta es va obrir suficientment com per treure un braç amb el bitllet a la mà i el revisor el va validar i va continuar el seu camí.

En veure això, els empleats de Microsoft van estar d'acord que era una idea genial i que la copiarien al tornar del congrés per estalvia-se uns Euros. De tornada, a l'estació, els empleats de Microsoft van comprar un sol bitllet, i es van quedar astorats en veure que els de Linux no en compraren cap.... "Com ho fareu per viatjar sense bitllet?" va preguntar perplex un dels empleats de Microsoft. "Ja ho veuràs!", va respondre un dels linuxaires. Al pujar al tren, els 3 empleats de Microsoft es van tancar al lavabo i el 3 enginyers de Linux en un altre..

Al arrancar el tren, ràpidament, un dels linuxaires va sortir de labavo per dirigir-se al dels empleats de Microsoft, va trucar a la porta i va dir: "bitllet si us plau!"....

Extret de El Geek » Blog Archive » Ingenio Linuxero