5.10.07

Ligthning i Sunbird 0.7 RC 1

Ja tenim les primeres versions candidates dels programes de calendari Sunbird i Ligthning 0.7. També en català.

Pel que fa al Lightning la principal diferència respecte a la versió 0.5 és la forma en que s'integra dins el Thunderbid. Ara tenim unes icones per canviar entre la vista de correu i la vista de calendari, tot i així podem mantenir obert un panell vertical a la dreta amb les properes cites i tasques i una llista de tasques. També ha canviat la finestra d'edició d'una cita que a més a més permet convidar participants escollits de l'agenda del Thunderbird. Una altra grata sorpresa ha estat la vista multisetmana que ha reaparegut i que et permet veure fins a 6 setmanes.

El que no m'acaba d'agradar és que el panell de l'esquerra queda molt buit, tot depèn de quants comptes i quantes carpetes utilitzis, però veure el calendari mensual a l'esquerra com abans seria molt pràctic.

En aquesta versió candidata ha quedat sense funcionament el suport pels calendaris de Google tant per lectura com per escriptura (l'escriptura amb l'extensió Google Calendar Provider), tot i així sembla que es resoldrà en la propera versió candidata.