24.9.08

Lightning 0.9 i Sunbird 0.9

Lightning 0.9 and Sunbird 0.9 are out! Segurament si ja teniu instal·lat el Lightning 0.8 al vostre ordinador us dirà d'actualitzar. Jo no he pogut usar aquest sistema perquè no ho ha pogut descarregar. Així que he ho descarregat manualment. Si necessiteu calendaris de Google també heu d'actualitzar l'extensió corresponent si teniu problemes amb l'actualització automàtica.

En engegar el Thunderbird els primers canvis són estètics i tot es veu més petit, però ajustant les barres treiem profit del nou disseny i podem acabar de decidir que volem veure en cadascuna de les tres vistes (correu, calendari i tasques): podem afegir mini-calendaris, tasques i properes cites, entre d'altres, a diversos llocs...

Hi ha altres millores gràfiques, millores en el suport dels protocols d'invitacions i calendaris remots CalDAV, entre d'altres.

En principi, aquesta és l'última versió pel Thunderbird 2.0 i la propera versió 1.0 ja seria pel Thunderbird 3.0 el primer trimestre de 2009. S'havia comentat però, que si el Thunderbird es retardava molt potser hi hauria alguna versió més per la branca 2.0.

Aquí parlen dels problemes amb les actualitzacions automàtiques, ho estan resolent.