3.5.07

Cercant al nou diccionari de l'Institut d'Estudis Catalans des del Firefox

Fa uns dies us deia que havia aparegut la segona edició del Diccionari de la Llengua Catalana de l'Institut d'Estudis Catalans i que havia afegit la paraula clau "diec" (botó dret del ratolí sobre el camp que volem cercar i opció "afegeix una paraula clau per aquest camp") per fer cerques des de la barra d'adreces. Avui he mirat si hi havia algun motor de cerca al web de Softcatalà i he acabat modificant el que posa DIEC, ja que la URL està equivocada. L'he instal·lat al Firefox de Windows i he anat a C:\Documents and Settings\nom usuari\Datos de programa\Mozilla\Firefox\Profiles\xxxx.default\searchplugins i he editat el fitxer diec.xml i a la tercera línia començant pel final he canviat aquesta adreça:
template="http://dlc.iec.cat/results.asp?txtEntrada={searchTerms}"

Actualització: Ja podeu trobar el motor de cerca a la web de softcatalà amb el nom de DIEC, fins ara es podia trobar al web a mozdev.org amb el nom DIEC2.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

De fet sí que existeix, ja es va comunicar a l'apartat de Discusió del wiki de Softcatalà però encara no s'ha publicat a la portada del MyCroft Català perquè tothom va enfeinat. Tot i així el pots trobar a MyCroft amb el nom de DIEC2

Anònim ha dit...

Gràcies, veig que ja s'ha actualitzat la portada del MyCroft de Softcatalà.