14.1.08

GnoTime, Karm i Cratchit

Avui he llegit sobre GnoTime (The Gnome Time Tracker) un programa que permet enregistrar el temps gastat en diversos projectes o tasques i a partir d'aquí generar informes. Permet tenir llistes de coses per fer, prendre notes associades amb el temps (com un registre o diari...) o facturar projectes associant preus hora etc.

Altres programes similars i lliures són el KArm per a KDE o el Cratchit Time Tool per a Windows.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Jo he utilitzat els dos primers (l'altre no l'he usat mai... Windows? Això és un Sistema Operatiu? Ah, sí, ja me'n recordo, uf quants records...mals records jajajaja)

Tornant al tema i fora bromes, el Karm és més senzill, potser per a no complicar-se la vida ja va bé, però a mi m'agrada més, i amb diferència, el Gnotime. Té més funcionalitats, més possibilitats de reports, es poden registrar moltes notes...és perfecte per aquella planificació que no és complexa en recursos o personal, és a dir, que no necessita Gannt ni Pert i el OProject queda massa gran(per exemple, un consultor autònom). Val a dir que tinc la PDA espatllada de fa molt temps i no he provat si funciona en aquests dispositius.

Nota per a principiants: Per a que no us torneu bojos com jo buscant, per a fer un subprojecte s'ha de crear com a projecte nou i llavors arrossegar amb el mouse el sub sobre el projecte.