18.1.10

Lightning 1.0 almost ready, Ubuntu not.

I can read in the Calendar Weblog that the recently released 1.o beta 1 version of Lightning for Thunderbird is quite stable and highly recommended for Thunderbird 3 users. But on the other hand, it seems that Ubuntu 10.04 Lucid Lynx is not yet ready as the Thunderbird 3 package is not in the repository...

L'equip que desenvolupa el Lightning, l'extensió de calendari del Thunderbird, ens diu que la versió 1.0 beta1 ja és prou estable per fer-la servir amb normalitat. O sigui que si treballeu amb Windows, feu una còpia de la carpeta Thunderbird de dins el Documents and Setting\datos de programa i ja podeu aventurar-vos a instal·lar la versió 3 del Thunderbird. Si feu servir Linux, podeu fer també el pas fent la còpia de seguretat de la carpeta ./mozilla-thunderbird, desinstal·lant el paquet thunderbir, descarregant el nou paquet (ja que no està en els repositoris) i fent la instal·lació.

Jo que sóc una mica més mandrós i esperaré a la propera versió d'Ubuntu que espero que incorpori la versió 3 del Thunderbird, ara mateix però, sembla que no hi és..